https://www.car.nl/nl/fijne-zomervakantie/l58c1
Menu
0
It’s all about toyota 033 - 25 80 858
KlantbeoordelingBeoordeling 9.3 / 10
Winkelmandje
Doorzoek 35394 producten. Staat uw product er niet tussen? Bel 033 - 258 08 58
Zoeken

  Alle berichten

Fijne zomervakantie

Zomercheck
Juli 2023
Beste Toyota-rijders,
De zomervakantie is al begonnen of begint bijna. We hopen dat jullie allemaal heerlijk gaan genieten van een welverdiende vakantie.Het midden van Nederland heeft al een week vakantie achter de rug en het zuiden krijgt vandaag vakantie. Het Noorden van het land moet nog een week geduld hebben. Of je nu naar het buitenland reist of lekker thuis blijft, het is belangrijk om je auto een zomercheck te geven, je hebt toch geen zin in ellende tijdens je vakantie?.

Zomercheck:
Wat houdt een zomercheck in? Even die controle zodat de kans dat je met pech ergens langs de Route du Soleil komt te staan een stuk kleiner wordt. Hier zijn een aantal punten die je kunt (laten) controleren:
  • Bandenspanning: Controleer of de banden de juiste hebben om ervoor te zorgen dat je auto goed rijdt en om onnodige slijtage te voorkomen.
  • Vloeistoffen: Controleer het oliepeil, koelvloeistof niveau en ruitenwisservloeistof om ervoor te zorgen dat alles op peil is.
  • Remmen: Laat de remmen controleren om er zeker van te zijn dat ze goed functioneren en je veilig kunt stoppen.
  • Verlichting: Controleer alle lampen, inclusief koplampen, achterlichten, remlichten en richtingaanwijzers, om ervoor te zorgen dat je goed zichtbaar bent op de weg.
Daarnaast adviseren we om altijd een gevarendriehoek, veiligheidshesjes en een EHBO-kit in je auto te hebben, voor het geval van een noodsituatie onderweg. Dit is in sommige landen zelfs verplicht. En heel Nederlands maar neem ook voldoende eten en drinken mee voor als je in een hele lange file terecht komt.


 
Brandstofprijzen:
We hebben het allemaal gemerkt aan de pomp, de brandstofprijzen zijn weer een stuk hoger. Met ingang van 1 juli 2023 heeft de overheid de korting van € 0,14 cent per liter teruggedraaid. Dit betekent dat het tanken van je auto duurder is geworden. Hoewel E10 brandstof goedkoper is, adviseren wij bij Car Toyota nog steeds om E5 brandstof te gebruiken. In E5 zit namelijk veel minder ethanol, wat beter is voor de prestaties en duurzaamheid van je Toyota. Zeker als de auto weinig kilometers maakt. We schreven er al eerder een blog over, klik hier voor het hele verhaal.


 
Drukke tijden:
Enkele weken gelden was het al in het nieuws, het zijn drukke tijden in de auto garages. Je hoort ons zeker niet klagen maar de klant die dacht ik bel woensdagmiddag even voor een afspraak voor de volgende dag is niet altijd even gelukkig.

Zeker ook nu de zomerperiode is aangebroken en we met minder mensen zijn kan het voorkomen dat er iets langer op antwoordt gewacht moet worden als dat je van ons gewend bent. Bij deze alvast onze excuses! 

www.car.nl  24/7 

Deze maand uitgelicht:

Emblemen en logo's. De afgelopen tijd hebben we wat leuke partijen origineel nieuwe onderdelen kunnen inkopen waar ook mooie Toyota emblemen en logo's tussen zaten. Inmiddels staan alle nieuwe emblemen en logo's op onze website! Wat nog niet online staat zijn onze gebruikte emblemen en logo\s. Voor vragen neem gerust contact met ons op.

Versie: 7.1.3Pagina geladen in 0,057832 secs.Sessienr: aaell2vpjo0jqbg7afim0aug6m