https://www.car.nl/nl/gebruikte-auto-onderdelen-populair/l43c1
Menu
0
It’s all about toyota 033 - 25 80 858
KlantbeoordelingBeoordeling 9.3 / 10
Winkelmandje
Doorzoek 34886 producten. Staat uw product er niet tussen? Bel 033 - 258 08 58
Zoeken

  Alle berichten

Gebruikte auto onderdelen populair

De Toyota sloperij van nu

CAR (Centrale Auto Recycling) bestaat al 35 jaar en dat is niet voor niets. De vraag naar gebruikte auto onderdelen wordt dagelijks groter. Toyota staat bekend om zijn behoorlijk hoge prijzen. Bij een reparatie willen we deze natuurlijk allemaal zo snel en goedkoop mogelijk gemaakt hebben. Dan zijn gebruikte of gereviseerde onderdelen een goed alternatief. 

Misschien komt een gebruikt auto onderdeel niet direct in je op als je auto onderdeel aan vervanging toe is maar wist je dat er ruim 5000 onderdelen op een auto zitten? Veel mensen hebben nog steeds een wat negatief beeld bij een autosloperij en durven niet altijd gebruikte onderdelen aan te schaffen. Zijn gebruikte onderdelen wel veilig vragen veel mensen zich af? De meeste demontage auto's hebben immers een aanrijding gehad. Er is in de loop der jaren een hoop veranderd. Er zijn diverse branche organisaties die toezien op een juiste manier van ondernemen en sommige bedrijven leveren hun onderdelen zelfs met garantie. Ook bij CAR Toyota leveren we onze gebruikte auto onderdelen met garantie. Dit kan verschillen van 3 maanden tot wel een half jaar. Tevens hebben wij het demonteren in eigen beheer zodat we altijd de herkomst van een onderdeel weten. Aan een auto met schade aan de voorzijde kan aan de achterzijde nog veel van gebruik worden daarbij worden onze gebuikte onderdelen altijd zorgvuldig getest.

Waarom gebruikte auto onderdelen een goede keus zijn

Allereerst zijn gebruikte auto onderdelen beter voor de portemonnee. De kortingen lopen soms op tot wel 90%. Hoewel veel mensen denken dat goedkoop vaak duurkoop betekend of een lagere kwaliteit is dat helemaal niet het geval. Omdat het imago van autosloperijen in het verleden erg schimmig was, hebben veel autosloperijen zich aangesloten bij branche organisaties zoals Stiba, erkende RDW bedrijven etc. Door hergebruik van onderdelen, kunnen wij ook duurzaam repareren. Een bedrijf zoals CAR Toyota levert groene producten, onderdelen met een tweede leven. 

Het hergebruiken van onderdelen voor een auto heeft dus vele voordelen:

  • Het is duurzaam en milieuvriendelijk
  • Hergebruikte onderdelen gaan vaak langer mee en zijn beter voor uw auto
  • Gerecyclede onderdelen zijn gemiddeld goedkoper dan nieuwe onderdelen
  • In tegenstelling tot sommige nieuwe onderdelen, worden de gebruikte onderdelen grondig door ons gecontroleerd en vakkundig beoordeeld.

Naast origineel nieuwe onderdelen en gerecyclede onderdelen kun je ook nog voor imitatie onderdelen kiezen. Bij CAR Toyota bieden we zowel gebruikt, nieuw als imitatie nieuw aan. Neem eens een kijkje op onze webshop!

Versie: 7.0.8Pagina geladen in 0,252898 secs.Sessienr: d5cbmrdsttttofl59v8i9tvomk