https://www.car.nl/nl/nieuwsbrief-december-2020/l37c3
Menu
0
It’s all about toyota 033 - 25 80 858
KlantbeoordelingBeoordeling 9.3 / 10
Winkelmandje
Doorzoek 34886 producten. Staat uw product er niet tussen? Bel 033 - 258 08 58
Zoeken
  Alle berichten

Nieuwsbrief december 2020

Cadeaubonnen bij CAR | Geen mondkapjes aan je binnenspiegel
View this email in your browser
Nieuwsbrief december 2020
Klaar met 2020 en klaar voor 2021

Zijn jullie ook zo klaar met het jaar 2020? Gelukkig hebben wij onze deuren nooit hoeven sluiten maar er zijn branches die het echt heel zwaar hebben. De laatste maand van 2020 is alweer aangebroken, in deze nieuwsbrief vertellen wij meer over de nieuwe cadeaubonnen die we bij CAR Toyota hebben. Geven we tips om veilig de winter door te komen en de mondkapjes plicht is een feit maar hang ze niet aan je binnenspiegel!
Cadeaubonnen bij CAR Toyota:December is een echte feestmaand maar soms kun je het gewoon even niet verzinnen wat er dit jaar onder de kerstboom moet. Wij introduceren vanaf deze maand de CAR cadeaubon. Ken je iemand met een Toyota die spaart voor mooie velgen? Of iemand waarvan de Toyota binnenkort door de APK heen moet? Je kunt zelf een bedrag kiezen, de bon is onbeperkt geldig en kan voor alles worden ingeleverd. Interesse? Mail ons even.
Koning winter:De winter gaat nu echt beginnen, afgelopen week moesten we in het midden van het land weer voor het eerst de autoruiten krabben. Wij moeten ons warmer kleden maar ook je auto heeft in de winter wat extra aandacht nodig. Winterbanden zijn in Nederland niet verplicht maar zorgen er echt voor dat je net wat meer grip op de weg hebt bij bv sneeuw. Voor je veiligheid is het dan ook aan te raden om de winterbanden gewisseld te hebben voordat de winter echt losbarst. In Nederland hanteren we hiervoor 1 stelregel. Als de temperatuur onder de +7°C zakt is het tijd om de banden te wisselen. Lees hier onze hele winterblog.

Wist je dat je bij CAR ook je banden kunt stallen? We wisselen 2x per jaar de banden voor u, van zomerband naar winterband en weer terug. Voor meer informatie over het stallen van uw banden kunt u ons het beste mailen.
Deze maand uitgelicht:
Geen mondkapjes aan je binnenspiegel Met ingang van 1 december is het verplicht een mondkapje te dragen in alle openbare ruimten. Wij zien toch dat best veel automobilisten het mondkapje aan de binnenspiegel van hun auto hebben hangen. Zo kun je hem in ieder geval niet vergeten. Maar wist je dat dit naast het feit dat het je zicht natuurlijk verminderd je er in Luxemburg een bekeuring van € 49,- voor kunt krijgen? In Duitsland mag het ook niet maar bekeuren ze (nog) niet.

Wij wisten dit niet dus delen dit graag met jullie, mocht je binnenkort door Luxemburg rijden 😷
Alvast een fijne decembermaand!

Dit jaar zal er geen nieuwsbrief van ons meer verschijnen en willen wij jullie bij deze alvast een gezellige decembermaand toewensen! En natuurlijk al het goeds voor 2021!

Versie: 7.0.8Pagina geladen in 0,301510 secs.Sessienr: d7a94jpd9pof3ovg9gas8klsr5