https://www.car.nl/nl/nieuwsbrief-december-2021/l44c3
Menu
0
It’s all about toyota 033 - 25 80 858
KlantbeoordelingBeoordeling 9.3 / 10
Winkelmandje
Doorzoek 34886 producten. Staat uw product er niet tussen? Bel 033 - 258 08 58
Zoeken
  Alle berichten

Nieuwsbrief december 2021

Kersttips | Strenge winter
December 2021 
Terug- en voorruitblik

Voordat je het weet is ook 2021 alweer aan zijn laatste maand begonnen. Helaas stond ook dit jaar weer in het teken van Corona. Veel bedrijven maar zeker ook werknemers hebben hier in meer of mindere mate last van gehad. Gelukkig heeft de autobranche hier niet heel erg onder geleden. Wij mochten altijd open blijven om iedereen te kunnen bedienen. Op naar 2022, een jaar waarin wij onze webshop nog meer willen laten groeien. Dit jaar zijn er ruim 5000 onderdelen aan onze webshop toegevoegd daar moeten er in 2022 ook weer duizenden bij. We gaan weer opzoek naar mooie demontage Toyota's om jullie in ook 2022 weer mooie onderdelen te kunnen aanbieden.
De winter begint bij 7°C :

We vallen een beetje in herhaling maar het is zo belangrijk om op tijd de zomerbanden gewisseld te hebben. Zodra de temperatuur onder de 7°C duikt kunnen de banden gewisseld worden. De meteorologen hebben een strenge winter met veel sneeuw en ijs voorspeld dus wacht niet tot er sneeuw ligt. Winterbanden verhogen je grip en veiligheid op de weg.

Wist je dat er bij Car Toyota de mogelijkheid is om je zomerbanden / winterbanden te stallen? Vraag naar de mogelijkheden ➡ Contact  
Ruitenwissers en vorst geen goed setje:

Let er bij vorst op dat de ruitenwissers niet vast gevroren zitten. Je kunt dit niet altijd goed zien. Zet daarom de ruitenwissers niet direct aan maar haal ze voordat je instapt voorzichtig met de hand los terwijl je het rubber vasthoudt. Als je aan de arm van de wisser trekt is de kans groot dat je het rubber lostrekt. Om te voorkomen dat de ruitenwissers vast vriezen kun je een kleine kurk onder de metalen arm waar de wisserbladen aan vast zitten plaatsen. 


 
Kersttips 2021:

We hebben Sinterklaas net uitgezwaaid en in de meeste huishoudens staat de kerstboom al. Ieder jaar is het weer een uitdaging om voor iedereen leuke cadeautjes onder de boom te leggen. Wist je dat wij veel leuke merchandise spullen verkopen? Van petjes, sleutelhangers, shirts,  modelauto's tot vintage metalen platen. Neem eens een kijkje op onze webshop ➡ Merchandise
 
Daarbij verkopen we ook cadeaubonnen vanaf € 25,- te besteden bij Car Toyota aan werkelijk alles dus ook aan een onderhoudsbeurt aan je auto. Onze ➡ cadeaubonnen zijn nu ook te vinden op onze webshop!


 
Deze maand uitgelicht:

Deze maand lichten we onze naafkapjes uit. We zijn de afgelopen weken druk geweest om de bergen dozen met naafkapjes uit te zoeken en te sorteren en het resultaat mag er wezen. Het grootste gedeelte is nu gesorteerd en per type auto opgeruimd. Uiteraard hebben we van veel onderdelen het originele onderdeelnummer erbij gezocht en staat dit inmiddels op onze webshop. Nog niet alle prijzen zijn uitgezocht dus voor vragen neem gerust contact met ons op.


 
Tot slot:Tot slot wensen wij van team Car Toyota iedereen hele gezellige dagen en een gelukkig en gezond 2022!

Wij hopen alle Toyota rijders ook in 2022 te mogen verwelkomen in onze winkel of op onze webshop.
Versie: 7.0.8Pagina geladen in 0,295367 secs.Sessienr: vemt347o6jv7c3bo507h80qa51