https://www.car.nl/nl/nieuwsbrief-december-2022/l56c3
Menu
0
It’s all about toyota 033 - 25 80 858
KlantbeoordelingBeoordeling 9.3 / 10
Winkelmandje
Doorzoek 34886 producten. Staat uw product er niet tussen? Bel 033 - 258 08 58
Zoeken
  Alle berichten

Nieuwsbrief december 2022

Winter 2022 | Sierlijsten & Fijne feestdagen

December 2022

Weer een jaar voorbij gevlogen:

Je knippert met je ogen en er is zo weer een jaar voorbij. Dit jaar hebben we relatief weinig tot geen last gehad van het corona virus maar heeft een andere crisis zich aangediend, en wel de energiecrisis. De energiecrisis treft ons allemaal zowel zakelijk als particulier. Ook wij proberen aan alle kanten bewust met onze energie om te gaan, de verwarming wat lager en lampen als het kan uit. Door de oorlog in de Oekraïne zijn veel grondstoffen dit jaar in prijs gestegen en komen we er in 2023 helaas niet onderuit een prijsverhoging in onze verzendkosten door te voeren. Dit komt mede door de hoge kosten van verpakkingsmateriaal maar ook de pakketvervoerder schroeft zijn tarieven in 2023 flink op. Het afgelopen jaar is onze webshop weer flink gegroeid, veel onderdelen zijn aan onze shop toegevoegd waardoor we nu richting de 32.000 online onderdelen gaan. We hebben er in ons magazijn zo'n 800.000 dus er is nog genoeg werk te verzetten in 2023. Wij hebben er weer zin in!

De winter begint bij 7°C :

We vallen een beetje in herhaling maar het is zo belangrijk om op tijd de zomerbanden gewisseld te hebben. Zodra de temperatuur onder de 7°C duikt kunnen de banden gewisseld worden. De meteorologen hebben een strenge winter met veel sneeuw en ijs voorspeld dus wacht niet tot er sneeuw ligt. Winterbanden verhogen je grip en veiligheid op de weg.

Wist je dat er bij Car Toyota de mogelijkheid is om je zomerbanden / winterbanden te stallen? Vraag naar de mogelijkheden ➡ Contact  

Sierlijsten:

Met een pand van ruim 3000m2 en zo'n 800.000 Toyota Onderdelen pakken we steeds een stukje in ons magazijn aan om uit te zoeken en op onze website te plaatsen. De origineel nieuwe sierlijsten zijn klaar! Uitgezocht op nummer en online geplaatst. Bekijk op onze webshop wat voor een moois we allemaal tegen kwamen. Binnenkort zijn de portiersloten aan de beurt.


 

Kersttips 2022:

We hebben Sinterklaas net uitgezwaaid en in de meeste huishoudens staat de kerstboom al. Ieder jaar is het weer een uitdaging om voor iedereen leuke cadeautjes onder de boom te leggen. Wist je dat wij veel leuke merchandise spullen verkopen? Van petjes, sleutelhangers, shirts,  modelauto's tot vintage metalen platen. Neem eens een kijkje op onze webshop ➡ Merchandise
 
Daarbij verkopen we ook cadeaubonnen vanaf € 25,- te besteden bij Car Toyota aan werkelijk alles dus ook aan een onderhoudsbeurt aan je auto. Onze ➡ cadeaubonnen zijn nu ook te vinden op onze webshop!


 

Prijsstijging:

We hebben de afgelopen jaren onze tarieven niet hoeven aan te passen maar voor 2023 komen we er helaas niet onderuit. Onze pakketvervoerder heeft een flinke prijsstijging aangekondigd en ook zijn onze verpakkingsmaterialen mede door de oorlog in Oekraïne enorm in prijs gestegen. Vanaf 2023 zullen onze pakketten vanaf € 11,50 bij u thuis of op de zaak bezorgt worden.


 

Deze maand uitgelicht:

Deze maand lichten we een mooie inkoop partij uit. Enkele weken geleden zijn we met een bus naar Duitsland gereden voor een mooie partij origineel nieuwe onderdelen. Direct druk aan het uitzoeken en fotograferen geslagen om het zo snel mogelijk online te plaatsen. Dit is gelukt, inmiddels staat alles online. Snuffel eens rond op onze webshop!


 

Tot slot:Tot slot wensen wij van team Car Toyota iedereen hele gezellige dagen en een gelukkig en gezond 2023!

Wij hopen alle Toyota rijders ook in 2023 te mogen verwelkomen in onze winkel of op onze webshop. 

Versie: 7.0.8Pagina geladen in 0,263175 secs.Sessienr: 6iid4jt3h72cjlpdlfq6vfhfvb