https://www.car.nl/nl/nieuwsbrief-juli-2021/l41c3
Menu
0
It’s all about toyota 033 - 25 80 858
KlantbeoordelingBeoordeling 9.3 / 10
Winkelmandje
Doorzoek 34886 producten. Staat uw product er niet tussen? Bel 033 - 258 08 58
Zoeken
  Alle berichten

Nieuwsbrief juli 2021

Is links nou rechts of andersom?
Juni 2021 | Is links nou rechts of rechts nou links? | Je auto tunen 
Zomervakantie 2021

Covid-19 heeft ons nu al ruim 1,5 jaar in zijn greep maar de versoepelingen lijken nu echt doorgezet te worden. Wat betekend dit voor ons? Geen mondkapjes meer in onze winkel en veel onderhoud aan auto's van klanten die nu toch op vakantie naar het buitenland gaan. Een veilige auto is dan natuurlijk een must. Belangrijk is dan een autocheck voor vertrek, hoe kun je het beste je auto inpakken en welke regels hanteren onze buurlanden? En vergeet natuurlijk niet de Covid-19 regels van het jou land van bestemming te controleren. Wij schreven een ➡ leuke blog over je autocheck voor vertrek.
 
Is links nou rechts of is rechts nou links:

De één zal bij dit item denken nee serieus gaan jullie hier iets over schrijven en een ander denkt wat fijn dus zo zit het. Het gebeurt wekelijks dat blijkt dat een klant niet weet wat nou links of rechts is bij een auto. Als je een linker buitenspiegel nodig hebt is het toch heel vervelend als je de verkeerde kant opgestuurd krijgt. Hier komt hij!

Links of rechts wordt altijd bekeken vanuit de positie in de auto. Dus de bestuurders kant is links en de bijrijders kant is rechts.Dan heb je ook nog LHD of RHD.

LHD - Left Hand Drive
RHD - Right Hand Drive

Ook hier kijk je vanuit de positie van achter het stuur. Zit het stuur, zoals bij een Engelse auto, rechts? Dan heb je onderdelen nodig met de RHD melding. Bij een links gestuurde auto volstaat LHD.
Je auto pimpen / tunen:

Heb je eindelijk die mooie auto voor de deur staan maar ontbreekt er toch nog iets aan? Je wilt je auto verlagen, “dikke” wielen of een ander geluid? Of wil je alleen gave stickers of de ramen donkerder? Er zijn vele opties maar ook regels waar je je aan moet houden. Wel fijn als je auto door de keuring komt.Er zijn een tal van mogelijkheden om je auto net even die stoerdere look te geven, Je kunt hem verlagen, andere verlichting, geblindeerde ramen of een andere uitlaat. Wij schreven er een blog over wat de spelregels zijn waar je je aan moet houden? ➡ Spelregels auto tunen / pimpen 
Deze maand uitgelicht:

Verkoopauto: Avensis 1.6 diesel WWT270 Sport uit 2015 met 144.000 kilometer op de teller. Kijk op onze ➡ website voor alle informatie!  
Dan rest ons alleen nog iedereen een hele fijne en veilige vakantie te wensen!
Versie: 7.0.8Pagina geladen in 0,265764 secs.Sessienr: qt809l35fk4ojbljkul5rr6tue