https://www.car.nl/nl/nieuwsbrief-maart-2022/l45c3
Menu
0
It’s all about toyota 033 - 25 80 858
KlantbeoordelingBeoordeling 9.3 / 10
Winkelmandje
Doorzoek 34886 producten. Staat uw product er niet tussen? Bel 033 - 258 08 58
Zoeken
  Alle berichten

Nieuwsbrief Maart 2022

Benzineprijzen | Voorjaar | Klanten vertellen
Maart 2022
Zonder beperkingen

Dit is toch het moment waar we met zijn allen op hebben gewacht. Na twee jaar gaat het land weer open en lijkt corona redelijk onder controle. We kunnen zonder gedoe weer naar binnen en naar buiten, weer op bezoek bij elkaar, naar een evenement en daar kunnen we de auto soms goed bij gebruiken. Helaas zijn mede door de vreselijke oorlog in de Oekraïne de brandstofprijzen door het dak geschoten en pakken sommige liever de fiets. In deze nieuwsbrief meer informatie over oa benzine.
Benzineprijzen

Het zal geen enkele automobilist ontgaan zijn dat de brandstoprijzen absurd hoog zijn. Rijd je een grote auto dan moet je bij een onbemande benzinepomp gewoon in 2 etappes tanken omdat het maximum voor een tankbeurt (maar) € 125,- is. Dan nog maar te zwijgen over de kilometervergoeding van € 0,19 ct per gereden kilometer die je van je werkgever ontvangt. Stel je auto rijd 1 liter op 10 kilometer is dat met een brandstofprijs van € 2,40 al snel € 0,24 ct per gereden kilometer exclusief slijtage van je auto. Misschien ben je nu eerder geneigd om geen E5 meer te tanken maar E10 dat scheelt toch weer in prijs. Toch adviseren wij nog steeds dit niet te doen. In een eerder geschreven blog over brandstof kun je hier alles over lezen.

Tijdens het schrijven van onze nieuwsbrief komt het nieuws binnen dat je bij een onbemande benzinepomp nu tot € 200,- kan tanken. 
Voorjaar

Met de mooie dagen van de afgelopen week zijn we klaar met de winter en mag het voorjaar zijn entree maken. De krokussen en narcissen groeien volop en de ramen kunnen weer gelapt worden. Ook je auto mag in het voorjaar niet vergeten worden. 

Denk aan het wisselen van je winterbanden, werkt de verlichting nog goed, zijn de vloeistoffen nog voldoende aanwezig en natuurlijk die grote schoonmaakbeurt. Denk ook aan de onderkant van de auto om alle opgereden pekel weg te wassen. Lees onze blog over het voorjaars klaar maken van je auto.

Mail ons voor het maken van een afspraak.


 
Kiyoh klantenvertellen

Sinds vorig jaar vragen wij klanten die een bestelling via onze webshop hebben gedaan een review voor ons achter te laten. Reviews zijn een goede manier om informatie te delen. Klanten lezen wat de ervaringen zijn van andere klanten en van een negatieve review kunnen wij weer leren. Is de communicatie niet goed geweest of hebben wij een bestelling niet correct afgehandeld? Wij zoeken het uit, passen indien nodig onze werkwijze aan en koppelen dit uiteraard ook terug naar de klant. 

Trots en blij worden we van alle positieve reacties die we dagelijks ontvangen. Wil je ook een review schrijven kan dit via Google of Kiyoh


 
Deze maand uitgelicht:

Deze maand een mooie Toyota Proace 2.0 diesel 6 MTM voor demontage. Kleur KPV bouwjaar 2015. Een vrij jonge demontage auto met onder andere ook een mooie bedrijfswagen inrichting.

Voor vragen over onderdelen mail of bel ons.

 

Versie: 7.0.8Pagina geladen in 0,306927 secs.Sessienr: gf7r7jsa7lllfpahqa66c4o2g2