https://www.car.nl/nl/nieuwsbrief-oktober-2020/l36c3
Menu
0
Categorieën
It’s all about toyota 033 - 25 80 858
KlantbeoordelingBeoordeling 9.3 / 10
Winkelmandje
Doorzoek 30708 producten. Staat uw product er niet tussen? Bel 033 - 258 08 58
Zoeken
  Alle berichten

Nieuwsbrief oktober 2020

Veilig de herfst door | Wat is de juiste bandenspanning?
View this email in your browser
Nieuwsbrief oktober 2020
Covid-19
Het Corona virus blijft ons in zijn greep houden. Dagelijks lopen de besmettingen op en worden de regels aangescherpt. Car Toyota is open, maar we begrijpen dat u misschien liever thuis blijft. Aan de hand van het chassisnummer van de auto kunnen we een 100% pasgarantie geven en elk onderdeel groot of klein kan worden opgestuurd. Zie hier onze tarieven.
Herfst, regen (veel regen), wind en vallende blaadjesDe dagen worden korter, het is eerder donker en de kans op een flinke bui neemt toe. De herfst is nu echt begonnen. Op de weg zal het vaker mistig, vochtig en glad zijn door bladeren op de weg. Het najaarsweer vraagt om extra alertheid van u en wat extra zorg voor uw auto.
Banden zijn heel belangrijk in dit jaargetijde, heeft de band voldoende profiel? Is hij goed uitgelijnd? Is de de bandenspanning oké? Meer over lezen? Klik hier.
Wat is dan de juiste bandenspanning en hoe meet je die?We schreven het al eerder, banden zijn belangrijk voor een stabiele weglegging van je auto maar ook voor meer grip op de weg, een kortere remweg, beter kunnen sturen en een kleinere slipkans. Een te lage bandenspanning kan een klapband tot gevolg hebben en een te hoge bandenspanning zorgt voor een verminderd rijcomfort doordat de verende werking van de banden deels verloren gaat. In het instructieboekje van je auto, een sticker in het portier of in het klepje van de brandstoftank is de juiste bandenspanning terug te vinden, dit verschilt namelijk per auto. Meer over lezen? Klik hier.
Deze maand uitgelicht:
Toyota Sienna XLE 2006Prijs € 7.450,- Opzoek naar een bijzondere en ruime auto? Dan is deze Toyota Sienna misschien wel de auto die u zoekt. Het is een mooie ruime 7- persoons auto met veel luxe en een krachtige V6 3.3 benzine motor. 
Meer informatie? Klik hier.