https://www.car.nl/nl/service/inkoop-auto-s
Menu
0
Categorieën
It’s all about toyota 033 - 25 80 858
Winkelmandje
Doorzoek 19413 producten. Staat uw product er niet tussen? Bel 033 - 258 08 58
Zoeken

Wij kopen Toyota's

Wij kopen natuurlijk ook Toyota's in voor demontage, deze auto's zijn afkomstig van veilingen, autobedrijven, en van particulieren. Vaak zijn de aangeboden auto's van particulieren niet meer apk waardig of hebben deze een te dure reparatie nodig om schades gerepareerd te krijgen.  Omdat wij de auto's inkopen voor demontage en verkoop van de bruikbare onderdelen kunnen wij vaak meer bieden voor een auto dan een regulieren sloperij die deze voor recycling demonteerd.

De tekst "Je mag blij zijn met een vrijwaring" zult u bij ons niet horen, wij zullen altijd een realistisch bod doen op uw Toyota. Als u een bod wilt op uw auto kunt u ons natuurlijk mailen, graag ontvangen wij de volgende informatie: Kenteken. bouwjaar , kilometerstand, algemene staat van de auto en de gebreken, des te meer informatie wij hebben des te nauwkeuriger het bod. Graag ontvangen wij ook van u een aantal up-to-date foto's. U kunt dit mailen naar Mike@car.nl .
Wij bekijken de gegevens voor u maken een berekening van de waardevolle delen en trekken hier de kosten voor demontage af, hieruit volgt ons bod. Vrijwaren is natuurlijk geen probleem, dit kan bij ons direct aan de balie of zelfs telefonisch als onze chauffeur de auto bij u komt halen. ( Voor afhalen worden vaak kosten in rekening gebracht, binnen Nederland is dit gemiddeld 50 tot 150,-euro.)

Inkoop losse Toyota onderdelen

Wij kopen ook Toyota onderdelen over van bedrijven en particulieren als dit voor ons interesante delen zijn. Vaak zijn er bedrijven die hun voorraad opruimen of overstappen op een ander merk en hierdoor de voorraad Toyota onderdelen willen verkopen. Wij ontvangen in zulke gevallen een lijst van het bedrijf met de aanwezige delen.
Deze lijst wordt door ons op verkoopwaarde doorgeteld, hierin komt een scheiding van direct interesante delen en delen die naar onze inschatting nog een aantal jaar in het magazijn zullen liggen, hierop wordt een kosten berekening gemaakt en hieruit volgt ons bod.

Particulieren kunnen ons natuurlijk ook onderdelen aanbieden, vaak zijn deze afkomstig van een hobby project welke is beeindigd of een opruiming van de garage. De mogelijke bieding hierop volgt ook weer na inlevering van een ontvangen onderdelenlijst. U dient er natuurlijk wel rekening mee te houden dat ons bod anders zal zijn als de prijzen die u zelf op marktplaats kunt rekenen, de kosten voor opslag, personeel, tellingen etc etc moeten natuurlijk ook berekend worden.