https://www.car.nl/nl/service/montage-en-reparatie
Menu
0
It’s all about toyota 033 - 25 80 858
KlantbeoordelingBeoordeling 9.3 / 10
Winkelmandje
Doorzoek 35394 producten. Staat uw product er niet tussen? Bel 033 - 258 08 58
Zoeken

Montage en reparatie

Wij leveren u niet alleen het onderdeel voor uw Toyota, wij zetten deze er ook graag voor u in. Wilt u een alleen een onderhoudsbeurt, ook dat kan. Informeer naar de mogelijkheden via ons contactformulier.

Montage

Wij monteren uw net gekochte onderdeel natuurlijk ook graag voor u. Mochten wij toch iets anders tegen komen of iets extra's nodig hebben dan kunnen wij dit vaak direct uit ons eigen magazijn halen.

Onderhoud van uw Toyota

Is het tijd voor een grote beurt voor uw auto? Wij doen ook onderhoud aan Toyota's. Vanuit onze eigen voorraad kunnen wij zo de filters en andere onderhoudsdelen pakken. Dit zorgt er voor dat de auto snel weer klaar is. U krijgt van ons ook altijd eerlijk advies voor de volgende verwachte reparaties zodat u weet waar u aan toe bent.

Diagnose en het uitlezen van storingen

Sommige problemen en storingen geven niet direct aan welk onderdeel er kapot is. Wij werken alleen aan Toyota en zien daardoor veel vaste problemen en delen die wat eerder kapot gaan dan verwacht. Hierdoor kunnen wij altijd een goede diagnose maken van een technisch mankement.

Ook storingen die veel tijd in beslag nemen komen vaak bij ons terrecht, wij nemen de tijd en lopen alles na tot het probleem is gevonden.

Versie: 7.1.3Pagina geladen in 0,053243 secs.Sessienr: jn02nkkbk593qjtqufgrklp59c