https://www.car.nl/privacy-statement/__ft_38__NL
It’s all about toyota 033 - 25 80 858
Winkelmandje
Doorzoek 17611 producten. Staat uw product er niet tussen? Bel 033 - 258 08 58
Zoeken

Privacy statement CAR

Inleiding:

In deze privacy verklaring lees je alles over de manier waarop jouw persoonsgegevens worden verzameld en hoe daarmee omgegaan wordt. Zo wordt uitgelegd waar jouw gegevens opgeslagen liggen en voor welke doelen jouw gegevens opgeslagen worden. Daarnaast vind je hier ook al jouw rechten met betrekking tot jouw gegevens en hoe je gebruik kunt maken van die rechten. De privacyverklaring zal soms gewijzigd worden door bijvoorbeeld wetswijzigingen. Het is daarom raadzaam de verklaring periodiek te raadplegen.

Omschrijving van ons bedrijf:

Je leest op dit moment de privacy verklaring van CAR. CAR is een de-montage bedrijf wat gespecialiseerd is in het merk Toyota. U kunt bij ons terrecht voor losse onderdelen, reparaties maar ook voor advies. Er zijn situaties waarin jouw gegevens door CAR verzameld worden. Het is daarom goed dat jij weet wat daarmee gedaan wordt en hoe je jouw wensen rondom jouw gegevens kan aangeven. Daarover gaat deze verklaring. Als jij je niet prettig voelt omtrent het gebruik van jouw gegevens door CAR, neem dan gerust contact op! 

Privacy@car.nl | 033 - 25 80 858
Schoolstraat 46 | 3864MJ | Nijkerkerveen
Btw. Nr. 8224.408.66.B01 | KVK Nr. 32172151
CAR is een VOF welke geleid wordt door Mike en Sandra van de Grijp.

Doel van de gegevens:

Er wordt voor een aantal doelen persoonsgegevens verzameld door CAR. Deze worden hieronder toegelicht.

  1. Het versturen van nieuwsbrieven : CAR stuurt via e-mail nieuwsbrieven. Deze nieuwsbrieven zijn enerzijds commercieel en anderzijds gericht op kennisdeling. Je voornaam en e-mailadres worden verzameld via het daarvoor bestemde formulier op de website van CAR. Daarnaast kan je mondeling of tekstueel gevraagd worden om je aan te melden.
     
  2. Contact opnemen: Jouw gegevens zullen verzameld worden als jij contact opneemt met CAR via de website. In dit formulier wordt echter alleen gevraagd om de benodigde gegevens om een voorstel of een dienst aan te kunnen bieden, zoals je naam, bedrijfsnaam, e-mailadres, telefoonnummer. Voor het verzenden van een order hebben wij ook u adres gegevens nodig.
     
  3. Analytics: De website van CAR verzamelt jouw gegevens om de website te verbeteren. Dit gebeurt met Google Analytics. Deze gegevens zijn anoniem en zijn dus niet gebonden aan jouw persoonlijke gegevens. Denk hierbij aan informatie zoals de duur van je website bezoek of de pagina’s die je veel bezoekt. Alle gegevens worden alleen verwerkt met jouw uitdrukkelijke toestemming dan wel ter uitvoering van de overeenkomsten die worden aangegaan.

Ontvangers:

De gegevens die CAR ontvangt en verwerkt worden beheerd d.m.v.:

  1. Mailchimp: De nieuwsbrieven worden verzonden met Mailchimp. Op het moment dat jij je aanmeldt voor de nieuwsbrief, wordt jouw e-mailadres en voornaam automatisch opgeslagen in de daarvoor bestemde lijst binnen Mailchimp.
     
  2. Google/Gmail: De e-mail van CAR wordt gehost bij Hostnet. Als jij contact opneemt via de formulieren of via mail, worden die betreffende mails opgeslagen op de servers van Hostnet.
     
  3. CM Specialist: De website en back-ups van de website worden gehost bij WPEngine. Gegevens die jij achterlaat op de website van CAR zijn op de servers van WPEngine opgeslagen.

Opslagperiode:

Jouw gegevens worden voor langere tijd bewaard door CAR, maar nooit langer dan nodig is voor het uitvoeren van activiteiten, tenzij we op grond van een wettelijke regeling jouw gegevens langer moeten bewaren.

  1. Het versturen vanieuwsbrieven: Jouw e-mailadres en voornaam worden opgeslagen in Mailchimp. De opslag van jouw gegevens is voor onbepaalde tijd. Jij kan je namelijk uitschrijven wanneer je maar wilt via de link onderaan de nieuwsbrieven of door een mail te sturen naar Privacy@car.nl.
     
  2. Contact opnemen: Op het moment dat je contact opneemt met CAR via mail, dan worden die gegevens die jij meestuurt, zoals bijvoorbeeld je naam, bedrijfsnaam, en e-mailadres, opgeslagen op de mailserver. Die mails worden tot maximaal twee jaar terug bewaard.
     
  3. Analytics: De gegevens die Analytics op de website verzameld zijn anoniem, dus niet verbonden aan jouw naam, bedrijf of e-mailadres. Deze gegevens worden voor onbepaalde tijd bewaard binnen Google Analytics.

Beveiliging:

Er worden van jouw persoonsgegevens geen fysieke kopieen gemaakt. Je gegevens worden alleen beheerd in de eerdergenoemde systemen en software. De persoonsgegevens die door CAR of door eerder genoemde derden worden beheerd, zijn alleen toegankelijk via bovenstaande software en zijn beveiligd met een wachtwoord en daar waar mogelijk met tweestapsverificatie. Bij deze tweestapsverificatie wordt een code vanuit de software gegenereerd en verstuurd naar CAR. Deze code dient gebruikt te worden tijdens het inlogproces. De apparaten die jouw gegevens openen zijn elk zelf ook vergrendeld met een wachtwoord en/of vingerafdruk. Het aantal apparaten die toegang hebben tot jouw gegevens wordt beperkt tot alleen de benodigde apparaten.

 Daarnaast wordt jouw bezoek aan onze website beveiligd door een SSL certificaat. Dit betekent dat jouw verbinding met de website van CAR prive is. Je herkent deze beveiliging aan het groene slotje voor de url. Daarnaast is het domein van CAR ondertekend met DNSSEC. Dit is een extra hulpmiddel waarmee de ‘bewegwijzering’ van de website veiliger en vertrouwder wordt.

Jouw rechten:

 

  1. Recht op inzage: Je hebt het recht om ten alle tijden jouw gegevens op te vragen die bij CAR vastgelegd en bewaard worden. Dit doe je door een e-mail te sturen of telefonisch contact op te nemen met CAR. Je krijgt dan een overzicht van jouw gegevens.
     
  2. Recht op rectificatie: Kloppen je gegevens niet? Of zijn je gegevens veranderd? Je hebt het recht om dit te laten rectifieren door CAR. Je gegevens omtrent de nieuwsbrief kan je aanpassen via de daarvoor bestemde url onderaan elke mail.
     
  3. Recht op wissen van gegevens: Wil je niet langer dat jouw gegevens bij CAR vastgelegd zijn? Dan heb je het recht op het laten wissen van jouw gegevens.
     
  4. Recht op overdracht: Mocht jij de gegevens nodig hebben die bij CAR opgeslagen liggen in het geval je overstapt naar een andere partij of dienst, dan heb je het recht op overdracht. Hierbij dient CAR  al jouw gegevens over te dragen aan de andere partij.
     
  5. Recht op stop gegevensgebruik (bezwaar): Wil jij niet dat CAR jouw gegevens gebruikt? Dan heb je het recht op het stoppen van het gebruik van jouw persoonsgegevens. Het gebruik maken van deze rechten kan via privacy@CAR.nl . Het streven is om binnen een week te reageren.
        
  6. Recht op het indienen van een klacht: Je hebt het recht om een klacht in te dienen bij Autoriteit Persoonsgegevens, als je vindt dat CAR niet op de juiste manier met jouw gegevens omgaat. Dit kan via deze link.

Plichten:

CAR verwerkt persoonsgegevens op grond van een gerechtvaardigd belang, namelijk een commercieel belang. Denk hierbij aan het aanbieden van diensten of producten van CAR via e-mail. Jouw gegevens zullen nooit verkocht worden aan derden. De gegevens die verplicht zijn om aan te leveren, zijn de minimale benodigde gegevens voor het aanbieden van de diensten of producten. Je e-mailadres is bijvoorbeeld nodig om de nieuwsbrief te kunnen versturen, je adres voor het versturen van een order. Als deze verplichte gegevens niet worden aangeleverd, kan CAR de betreffende dienst niet aanbieden.

Mocht het nodig zijn gegevens die jij hebt gedeeld hebt met CAR met anderen dan de hierboven genoemde partijen te delen (voor bijvoorbeeld het aanbieden van een dienst), dan zal daar eerst jouw toestemming voor worden gevraagd.

CAR behoudt zich het recht de gegevens te openbaren wanneer dit wettelijk is vereist dan wel wanneer CAR dit gerechtvaardigd acht om te voldoen aan een juridisch verzoek/proces of om de rechten, eigendom of veiligheid van CAR te beschermen. Daarbij trachten wij altijd jouw recht op privacy zoveel mogelijk te respecteren.

Heb je toch nog vragen? Neem gerust contact op via onderstaande contactgegevens.

privacy@car.n| 033 - 25 80 858
Schoolstraat 46 | 3864MJ | Nijkerkerveen
Btw. Nr. 8224.408.66.B01 | KVK Nr.32172151