https://www.car.nl/service/montage-en-reparatie/_428____NL
It’s all about toyota 033 - 25 80 858
Winkelmandje
Doorzoek 19396 producten. Staat uw product er niet tussen? Bel 033 - 258 08 58
Zoeken

Montage en reparatie

Wij kunnen u natuurlijk niet alleen het onderdeel leveren voor uw Toyota, wij zetten deze er ook voor u in! Bel ons en vraag naar Mike voor de mogelijkheden.  Meteen een onderhoudsbbeurt? informeer voor de mogelijkheden.

Montage

Wij monteren uw net gekochte onderdeel natuurlijk ook graag voor u. Mochten wij toch iets anders tegen komen of iets extra's nodig hebben dan kunnen wij dit vaak direct uit ons eigen magazijn halen.

Onderhoud van uw Toyota

Is het tijd voor een grote beurt voor uw auto? Wij doen ook onderhoud aan Toyota's. Vanuit onze eigen voorraad kunnen wij zo de filters en andere onderhoudsdelen pakken. Dit zorgt er voor dat de auto snel weer klaar is. U krijgt van ons ook altijd advies voor de volgende verwachte reparaties zodat u weet waar u aan toe bent.

Diagnose en het uitlezen van storingen

sommige problemen en storingen geven niet direct aan welk onderdeel er kapot is. Wij werken alleen aan Toyota en zien daardoor veel vaste problemen en delen die wat eerder kapot gaan dan verwacht. Hierdoor kunnen wij altijd een goede diagnose maken van een technisch mankement.

Ook storingen die veel tijd in beslag nemen komen vaak bij ons terrecht, wij nemen de tijd en lopen alles na tot het probleem is gevonden.