https://www.car.nl/nl/nieuwsbrief-april-2021/l40c3
Menu
0
Categorieën
It’s all about toyota 033 - 25 80 858
KlantbeoordelingBeoordeling 9.3 / 10
Winkelmandje
Doorzoek 30708 producten. Staat uw product er niet tussen? Bel 033 - 258 08 58
Zoeken
  Alle berichten

Nieuwsbrief april 2021

Bandenwissel | OEM nummers | Emblemen
April 2021 | OEM nummers | Bandenwissel | Emblemen
Nieuwsbrieven

Alweer een jaar geleden schreven we onze eerste nieuwsbrief sinds lange tijd. Wat is het jaar omgevlogen! We houden jullie graag op de hoogte van al het Toyota nieuws, ontwikkelingen, producten en acties. Mis je iets of wil je meer weten over een bepaald onderwerp? Laat het ons weten! Mail naar info@car.nl
 
Bandenwissel voor jouw Toyota:Stonden we een week geleden nog onze ruiten te krabben en konden ze in het zuiden van het land zelfs een sneeuwpop maken, je zou haast vergeten dat het lente is! Maar lente waar blijf je dan? Toch gaat het nu snel met de temperatuur en kunnen de winterbanden gewisseld worden.

Naast het feit dat zomerbanden minder geluid maken is het ook veiliger om als de temperatuur boven de 7 graden is je winterbanden te wisselen. Met de juiste band onder je auto krijg je meer grip, en een lager brandstofverbruik. Wist je dat je bij CAR Toyota ook je banden kunt stallen? We wisselen de banden 2x per jaar en ze staan jou thuis niet in de weg. Vraag ons naar de mogelijkheden.
Origineel onderdeelnummer Toyota:

Alle originele onderdelen van Toyota hebben een eigen uniek nummer. Het OEM nummer. Het OEM nummer betekend "Original Equipment Manufacturer" dit is letterlijk vertaald "Origineel Onderdelen Fabrikant". Met andere woorden OEM staat voor een fabrikant die originele onderdelen of eindproducten maakt op het gebied van mechanische of elektronische producten.

De OEM nummers van Toyota hebben doorgaans 5 getallen/letters een streepje en weer 5 getallen/letters bijvoorbeeld 81740-30130. Soms volgen hierna nog twee getallen die de kleur aangeven. Als een onderdeel gebruikt is staat er bij ons altijd GEBR achter of bij een nummer met een kleurcode alleen een G. Een accessoires onderdeel begint meestal met PZ een verlichtingsdelen beginnen met 81. Zo betekent elk getal of letter in het onderdeelnummer wel iets.

Bij CAR Toyota werken we altijd met deze originele onderdeelnummers en staan alle onderdelen op onze webshop op naam en onderdeelnummer. We hebben de laatste weken heel veel onderdeelnummers toegevoegd aan onze webshop. Helaas zijn nog niet al deze OEM nummers voorzien van de juiste prijs en of omschrijving. Uiteraard wordt hier hard aan gewerkt maar bij het invoeren van het juiste onderdeelnummer kun je het onderdeel gelukkig wel vinden. Al deze nummers zijn te vinden in onze Toyota diverse map op de webshop.Naast veel grote onderdelen bestaat een auto ook uit heel veel kleine onderdelen. Het was een heerlijk werkje, we hebben alle kleine onderdelen op origineel onderdeelnummer uitgezocht. Een mooie plek vrijgemaakt in ons magazijn waar iedereen bij ons nu vrolijk een opzoek kan naar een klein onderdeel.

 
Deze maand uitgelicht:
Een werkplaats met een eerlijk advies:


Bij CAR Toyota kun je niet alleen terecht voor onderdelen maar wij hebben ook een werkplaats waar met veel expertise onderhoud aan elke Toyota wordt uitgevoerd. Uiteraard proberen we de kosten voor de klant zo laag mogelijk te houden door gebruik te maken van ons enorme assortiment aan gebruikte onderdelen. Op onze website kun je hier meer over terug lezen.
Embleem:

Ben je je embleem kwijt of is hij kapot? Wij hebben een enorme voorraad aan originele Toyota emblemen. Van groot tot klein van heel oud tot recent. Nog niet alles staat online dus wil je zeker weten of we jouw embleem hebben neem dan even contact met ons op.