https://www.car.nl/nl/de-juiste-onderdelen
Menu
0
Categorieën
It’s all about toyota 033 - 25 80 858
KlantbeoordelingBeoordeling 9.3 / 10
Winkelmandje
Doorzoek 34269 producten. Staat uw product er niet tussen? Bel 033 - 258 08 58
Zoeken

De juiste Toyota onderdelen

Het leveren van de juiste onderdelen voor Toyota blijkt nog wel eens lastig. Er wordt jaarlijks veel gewijzigd in onderdelen en de Toyota's komen niet altijd meer uit Japan waardoor er ook veel meer toeleveranciers ontstaan.

De Toyota Yaris, een veel verkochte Toyota in Nederland, wordt gebouwd in Japan maar ook in Frankrijk. De Frans geproduceerde Yaris bevat andere delen dan de Japanse versie. Op het oog zien ze er het zelfde uit, een leek zal hier nooit verschillen in zien. Hierdoor kan iemand dus wel verkeerde onderdelen voor zijn auto bestellen. Een achterlicht is bijvoorbeeld niet van Koito maar van Valeo. Dit verschil is klein maar bij uitwisseling wel zichtbaar want het glas is net een andere tint rood en de fittingen verschillen vaak ook.

De meest verkochte Toyota

De meest verkochte Toyota is de Toyota Corolla, geproduceerd vanaf de 70 jaren tot nu, ook gebouwd in diverse landen. Van Japan tot Engeland en zelfs een fabriek in Turkije die deelproductie doet. Het komt er dus op neer dat het uitzoeken van onderdelen voor niet alleen de Toyota Yaris en Toyota Corolla maar ook vele andere modellen een hoop kennis en ervaring vereist.

Wij werken alleen met originele Toyota software. Dit wil zeggen dat wij met uw kenteken en/of chassisnummer kunnen zien uit welke fabriek uw auto komt en welke onderdelen deze fabrikant op uw auto heeft gezet. Deze onderdelen hebben van Toyota allemaal een eigen 10 tot 12 cijferige onderdeelnummer gekregen. Dit unieke onderdeelnummer is helaas vaak niet terug te vinden op de onderdelen dus komt het aan op de database van Toyota.

Wij labelen al onze gebruikte en imitatie onderdelen met originele nummers, elk demontage voertuig krijgt een lijst met originele Toyota onderdeelnummers zodat wij elk gebruikt onderdeel kunnen labelen met het originele nummer en zo de delen makkelijk kunnen vergelijken met uw benodigde onderdeelnummer.

Onderdelen die vaak anders zijn:

  • Remklauwen
  • Waterpomp / Oliepomp
  • Verlichtingsdelen
  • Elektromotoren
  • Mechanismes
  • Tellerklok
  • Uitlaten
  • Lambdasensoren

Deze lijst is uit te breiden tot diverse a4tjes en zo ook de namen van alle leveranciers die gebruikt worden door Toyota over de hele wereld heen. Wilt u meer weten over uw auto? Bel of mail ons uw kenteken en uw vraag en wij zoeken het graag voor u uit.

Versie: 6.9.7Pagina geladen in 0,269548 secs.Sessienr: kmo31khqblpg85r4o715j6sou3