https://www.car.nl/nl/verzendkosten-en-levering
Menu
0
It’s all about toyota 033 - 25 80 858
KlantbeoordelingBeoordeling 9.3 / 10
Winkelmandje
Doorzoek 34886 producten. Staat uw product er niet tussen? Bel 033 - 258 08 58
Zoeken

Verzendkosten en levering:
 

Wij maken gebruik van de pakketdienst GLS en Parts Express. Deze bedrijven zijn gespecialiseerd in het schadevrij verzenden van alle onderdelen welke wij leveren. Ook grote colli’s als bumpers, motorkappen en motorblokken zijn deze firma's toevertrouwd. Car.nl beperkt de kans op transportschade door de onderdelen  goed te verpakken. Mocht u niet thuis zijn dan zal de vervoerder het pakket op een later tijdstip alsnog proberen af te leveren of anders op een ander adres waarbij u een kennisgeving krijgt. Helaas zijn de diesel toeslagen die onze pakketdiensten berekenen de afgelopen jaren flink gestegen en kunnen wij niet anders dan deze kosten ook in onze tarieven door te voeren. Bij de berekening van de kosten wordt rekening gehouden met verpakking en het verzendadres. Uiteraard proberen wij de kosten voor zover mogelijk te beperken.

Indien u uw pakket voor 14.00 uur besteld heeft u het in principe de volgende dag in huis. Het kan zijn dat wij het oderdeel nog moeten bestellen of dat onze pakketvervoerder verlaat is dan duurt het een dag langer. Heeft u uw bestelling met spoed de volgende dag nodig laat het ons weten, dan brengen we het persoonlijk voor u naar het postkantoor.
 

Verzendkosten Nederland

Verzend,- en handelingskosten zijn per order:
€  11,50    voor kleine pakketten tot ca. 10kg.
€ 15,50   voor middelgrote pakketten van ca. 10 tot 20kg.
€ 21,50   voor middelgrote pakketten met volume
€ 65,00   voor artikelen op een 1/2 pallet
€ 95,00   voor grote onderdelen & pallet (bv een motor)

Verzendkosten Buitenland (binnen de EU)

Verzend,- en handelingskosten zijn per order:
€ 21,50  voor kleine pakketten
€ 24,50  voor middelgrote pakketten
€ 37,50  voor middelgrote pakketten met volume
€ 85,-    voor artikelen op een 1/2 pallet
€ 135,-  voor grote onderdelen op een euro pallet

Brievenbuspost

Op onze website kunt u in het betaalproces niet kiezen voor brievenbuspost. Besteld u een onderdeel wat volgens u wel door de brievenbus past neem dan even telefonisch of per mail contact met ons op. Wij sturen u dan per mail een aangepaste ideal-link. U kunt dan kiezen voor een brievenbuspakketje met track en trace of zonder track en trace. De verzendkosten zijn dan een struk lager namelijk al vanaf € 5,-.

Afhalen

Het is ook mogelijk om uw bestelling af te halen in onze winkel in Nijkerkerveen (er worden dan uiteraard geen verzendkosten berekend). Selecteer dan in stap 3 van het bestelproces 'Bestelling afhalen'. Het bedrag met de verzendkosten verdwijnt dan van de factuur. Ook wanneer u afhaalt dient u het bestel en betalingsproces af te ronden! Voorkom teleurstelling en zorg ervoor dat u het product dat u wilt afhalen eerst besteld via onze webshop of bel ons op 033 – 2580858.

Onze openingstijden zijn:

Maandag t/m Vrijdag 8.30 tot 12.30 en van 13.00 tot 17.30
Zaterdag van 9.00 tot 13.30 en op zondag gesloten.

Onze webshop 24/7

Betaalinformatie

U kunt bij ons op vele verschillende manieren veilig betalen:

Vooruitbetaling

Vooruitbetalen betekent dat u, na het invoeren van uw bestelling, eerst het orderbedrag zelf overmaakt op de rekening van Car.nl. Houd u er wel rekening mee dat de overboeking iets langer kan duren. Vermeld bij de overboeking altijd het ordernummer welke u kunt vinden in de orderbevestiging, welke u per mail ontvangt.

ABN Amro t.n.v. Centrale Auto Recycling IBAN: NL92 ABNA 0831 4904 70  -  BIC: ABNANL2A

iDeal

Heeft u toegang tot internetbankieren bij ING, ABN AMRO, Rabobank, SNS Bank, Fortis (alleen Nederland) of de Friesland Bank? Dan kunt u zonder speciale software gebruikmaken van iDeal, de makkelijkste manier van betalen via internet. Ideal is snel, veilig en gratis. Meestal kan uw order dezelfde werkdag nog verstuurd worden.

Paypal

U kunt bij ons ook met PayPal te betalen. Zo bent u als consument altijd verzekerd via PayPal! Wij rekenen hier echter 3,75% van het totale orderbedrag inclusief verzendkosten aan transactiekosten voor.


Mistercash/BanContact

Voor onze klanten uit België is het mogelijk om met Mistercash/BanContact te betalen. Wij rekenen hier echter 3,75% van het totale orderbedrag inclusief verzendkosten aan transactiekosten voor.

Sofortüberweisung

Voor onze klanten uit Duitsland is het mogelijk om met Sofortüberweisung te betalen. Wij rekenen hier echter 3,75% van het totale orderbedrag inclusief verzendkosten aan transactiekosten voor.

Retourprocedure & Annuleren

Mocht u niet tevreden zijn over uw aankoop kunt u altijd contact met CAR.nl opnemen. Speciaal bestelde ondedelen of electrische delen kunnen wij helaaas niet zomaar retour nemen (zie onze algemene voorwaarden). Uiteraard zijn wij bereid om dit per specifiek geval te beoordelen en om te bekijken of er een oplossing mogelijk is.

Klik hier voor onze Algemene Voorwaarden

Versie: 7.0.8Pagina geladen in 0,134122 secs.Sessienr: ujf6s5rvsjhpok8ees6fh57nkk