https://www.car.nl/nl/werkplaats
Menu
0
It’s all about toyota 033 - 25 80 858
KlantbeoordelingBeoordeling 9.3 / 10
Winkelmandje
Doorzoek 35394 producten. Staat uw product er niet tussen? Bel 033 - 258 08 58
Zoeken

Werkplaats met een eerlijk advies

Bij Car Toyota vinden wij eerlijkheid zeer belangrijk, daarom ontvangt u altijd een eerlijk advies en verzorgen wij graag het onderhoud van uw Toyota. Een bijkomstig voordeel is dat, indien mogelijk wij voornamelijk gebruikte Toyota onderdelen gebruiken wat de kosten voor een reparatie lager maken. Niemand houd van nare verrassingen achteraf, daarom krijgt u van ons altijd een nauwkeurige schatting van de reparatiekosten en maken we vooraf inzichtelijk welk onderhoud op dat moment noodzakelijk is. En mocht blijken dat de reparatiekosten om wat voor een rede dan ook hoger uitvallen of komen er andere zaken aan het licht, dan nemen we direct contact met u op. Bij een kleine reparatie kunt u bij ons wachten en staat de koffie voor u klaar. Duurt het allemaal wat langer dan kunt u in overleg met ons gebruik maken van een leenauto.

Onderhoud op maat:

Bij CAR Toyota doen wij aan onderhoud op maat, dit houdt in dat ook al geeft de fabrikant op dat bij een bepaalde kilometerstand bijv. de bougies vervangen moeten worden, wij eerst beoordelen of dit daadwerkelijk nodig is. Zijn bijv. de bougies nog in goede staat, laten wij deze gewoon zitten, dat houd de kosten betaalbaar. Wat niet nodig is, is niet nodig. Daarnaast vinden wij het wel belangrijk om de remmen goed te controleren en één maal per jaar te reinigen en zorgen dat alles gangbaar blijft, dat voorkomt vastzittende remmen met als gevolg hogere reparatiekosten. Dit in tegenstelling tot wat veel garages doen. Vaak wordt er alleen maar visueel geïnspecteerd of de remblokken nog dik genoeg zijn en of de schijven er nog redelijk uitzien maar wordt er geen onderhoud aan de remmen gedaan.

Demontage in eigen beheer:

Het demonteren van Toyota's doen wij in eigen beheer, zo weten we altijd de herkomst van een onderdeel en voordat het onderdeel in het schap verdwijnt hebben wij het uiteraard getest. Op deze manier kunnen wij ook garantie geven op onze gebruikte onderdelen.

In onze werkplaats kunt u terecht voor:

  • Onderhoud en reparatie
  • Vakkundige diagnose
  • APK - Keuring
  • Airco service
  • Schade reparatie en taxatie
  • Ruitreparatie en vervanging
  • Winter en zomerbanden
  • Monteren van trekhaken
  • Inbouw van carkits, navigatiesystemen en parkeersensoren

Car Toyota is al 30 jaar gespecialiseerd in Toyota (onderdelen), wij staan graag klaar voor uw vragen.

Versie: 7.1.3Pagina geladen in 0,040210 secs.Sessienr: t0bq3af60bp58lu4472p8vcnbc